Η ιστοσελίδα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού είναι μια εξελιγμένη και ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα όχι μόνο για τους μαθητές του σχολείου,αλλά και για τους γονείς και για τα παιδιά άλλων σχολείων, καθώς περιέχει εκπαιδευτικό υλικό,παιχνίδια και νέα.
Κάθε τάξη του σχολείου έχει δικιά της ιστοσελίδα με ασκήσεις, βιβλία και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Όλες οι ιστοσελίδες των τάξεων βρίσκονται στην ιστοσελίδα του σχολείου.
Η ιστοσελίδα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού ενημερώνεται σχεδόν καθημερινά, ανεβάζοντας νέα από το σχολείο, στοιχεία από σημαντικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια και άλλα. Επίσης, υπάρχουν βίντεο, φωτογραφίες και ταινείες φτιαγμένες από τους μαθητές του σχολείου.

Είναι μια πάρα πολύ ωραία και ενημερωτική ιστοσελίδα και οι μαθητές θα έπρεπε να την επισκέπτονται.

Ντορίτα

Η δική μας σχολική ιστοσελίδα!
Στην αρχή της σχολικής χρονιάς πιστεύαμε πως ήταν ένα αφάνταστα δύσκολο όνειρο να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα. Όμως οι σκέψεις μας ήταν λανθασμένες γιατί πραγματοποιήθηκε το όνειρο μας και ευελπιστώ ότι θα είναι το καλύτερο μέσο επικοινωνίας μεταξύ μας.
Οι καλύτερες ιδέες για το όνομα της δεν έλειψαν. Το πρωτότυπο είναι πως η ιστοσελίδα έχει σκοπό να σας κάνει συντροφιά περνώντας τον ελέυθερό σας χρόνο στο ίντερνετ μαζί της.
Η ιστοσελίδα μας έχει ότι πιο περίεργο μπορεί να φανταστεί κανείς: ψυχαγωγικές ,εκπαιδευτικές και ενημερωτικές σελίδες. Τα θέματα ποικίλλουν. Βέβαια δε λείπουν και τα παιχνίδια τα οποία είναι τόσο συναρπαστικά όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Μπορείτε να συναγωνίζεστε τους φίλους σας στα περισσότερα παιχνίδια.
Τα βιντεάκια, τα οποία είναι δημιουργημένα από τους μαθητές θα σας ξετρελάνουν. Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε σε πολλές ψηφοφορίες.
Στην ψηφιακή ιστοσελίδα μας φιλοξενούνται οι πιο ενδιαφέρουσες εργασίες των μαθητών, σε μια προσπάθεια γνωριμίας, ανταλλαγής πληροφοριών και ανεύρεσης κοινών ενδιαφερόντων.
Περιμένουμε, λοιπόν, να μας <<επισκεφθείτε>> πολλές φορές για να γνωρίσετε με λεπτομέρεια, από κοντά τη μαγεία της ιστοσελίδας μας. Είναι δημοσιευμένη παγκοσμίως σε πολλές γλώσσες.
Bαγγέλης Γουργούλης

Η ιστοσελίδα του σχολείου μας
Η ιστοσελίδα του σχολείου μας λέγετε 5ο Δημοτίκο Σχολείο Χολαργού,όπως λέγετε το σχολείο μας και είναι πολύ χρήσιμη.
Αν καμιά φορά απο περιέργια πατήσετε το όνομα της θα
ΞΕ-ΤΡΕ-ΛΑ-ΘΕΙ-ΤΕ!!Εκεί μέσα θα βρείτε πάρα πολλά πράγματα που θα σας εγκαταστήσουν στον κόσμο μας.
Αν σου αρέσει να διαβάζεις ή να λύνεις τις απορίες σου,εκεί θα βρείς διάφορα μαθησιακά πράγματα που θα σε διασκεδάσουν,για να σου πουν οτι η μάθηση μπορεί να γίνει ευχάριστη.
Πω πω βιντεάκια και κακό!Στο siteμας επίσης θα βρείς πολλά βίντεο όλο και πιο ενδιαφέροντα.Με μουσική,διασκέδαση, trailers,πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που θα σε καταπλήξουν και οτι αλλο μπορείς να φανταστείς.
Τα παιχνίδια μας,σκίζουν!Παιχνίδια μάθησης, φαντασίας και πάνο απ’όλα διασκέδασεις.
Ανέκδοτα , κόμικ , ταινίες , βιβλία , παιχνίδια , βίντεο , διαγωνισμούς , φωτογραφίες , γιορτές , εγκδηλώσεις και ο,τι άλλο θες θα βρείς στην ιστοσελίδα αυτή.
Απλά ψάξε καλά και ίσως ανακαλύψεις όλα αυτά που ονειρεύεσε.
Οταν μπείς θα νιώσεις καλά ίσως στην αρχή σου φανεί χάλια αλλά δεν είναι.΄Οταν ανακαλύψεις όλα αυτά που θέλεις δεν θα ξαναβγείς.
Δεσποινα Παπαδουληpare;aki.jpg
Θέλετε να επισκεφτείτε την πιο ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα ? Τότε μην χάνετε καιρό ,επισκεφτείτε μας! Εκεί θα ανακαλύψετε διάφορες συζητήσεις για θέματα που σας απασχολούν αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τον χώρο του σχολείου μας. Επίσης πολλαπλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους όπου συνηθίζουμε να κάνουμε. Διάφορες φωτογραφίες από τις ενδιαφέρουσες γιορτές και εκδηλώσεις μας .Για να δείτε τις διακρίσεις μας σε διαφόρους διαγωνισμούς σε σχέση με αθλήματα ,γνώσεων κ.α. πρέπει να πατήσετε τα μικρά παραθυράκια που περιβάλλουν την ιστοσελίδα μας. Πάρτε μέρος στις έρευνες μας παίξτε τα παιχνίδια μας από όλες τις κατηγορίες μας. Ρίξτε μια ματιά στις διάφορες δραστηριότητες μας από όλες τις σχολικές περιόδους .και φυσικά επικοινωνήστε μαζί μας για τα θέματα που σας απασχολούν .Σας περιμένουμε !!!
Έλενα,Χρύσα